School Day

Key Stage 3 and 4 Students

Day Starts

8:25am
Pastoral 8:30am – 9:00am 30 Minutes
Lesson 1 9:00am – 10:00am  1 hour
Lesson 2
10:00am – 11:00am
1 hour
Break
11:00am – 11:15am
15 minutes
Lesson 3
11:15am – 12:00pm
45 minutes
Lesson 4
12:00pm – 12:45pm
45 minutes
Lunch
12:45pm – 1:30pm
45 minutes
Reading 1:30pm -2:00pm 30 minutes
Lesson 5
2:00pm – 2:50pm
50 minutes
Day Ends2:50pm

Post-16 Students

Day Starts9:00am
Lesson 1
9:00am – 10:00am  1 hour
Lesson 2
10:00am – 11:00am
1 hour
Break11:00am - 11:15am15 minutes
Lesson 3
11:15am – 12:15am
1 hour
Lunch12:15pm - 1:00pm45 minutes
Lesson 4
1:00pm – 2:00pm
1 hour
Lesson 5
2:00pm – 2:30pm
30 minutes

Day Ends

2:30pm